marți, 10 mai 2011

In luna mai, pe scena Casei de Cultura:

"Straini in Noapte" se claseaza si in prezent pe primele pozitii in topul preferintelor iubitorilor de teatru, constituindu-se intr-o adevarata opera de arta regizata de maestrul Radu Beligan, astfel ca organizatorii au decis revenirea intr-un nou sezon a celebrei piese.

Si daca replicile savuroase si rasturnarile de situatie raman la fel de spectaculoase ca si pana acum, trebuie sa va anuntam ca la nivelul distributiei au avut loc modificari. Prin urmare, incepand cu acest sezon, cuplul de „straini in noapte" va fi format din Florin Piersic si Medeea Marinescu, o actrita extrem de valoroasa pentru generatia sa, a carei interpretare va completa cum nu se poate mai bine jocul actoricesc unic si remarcabil al maestrului-coleg.

Pretul unui bilet este de 60 de lei

REPEDE la un amalgam de dans modern, clasic, popular, acrobaţie şi balet, pe care românii n-au apucat sã-l vadã panã acum!
REPEDE s-a format mai întâi ca şcoalã de dans, iar mai apoi, pentru cã a adunat la un loc unii dintre cei mai buni artişti moldoveni, şi-a creat propria companie artisticã pentru spectacole. Şi, deoarece “profii” erau specializaţi pe toate domeniile (balet, acrobaţie, dans clasic, modern şi popular) şi s-au pricopsit şi cu un coregraf de mare clasã, au creat un spectacol care amestecã elemente din fiecare zonã. 
Pretul unui bilet este de 40 de lei 

Biletele se pot procura de la secretariatul Casei de Cultura ( intrarea din spatele cladirii, la etajul 1) de luni pana vineri intre orele 08.00 - 16.00
Informatii la telefoane: 
0234.536.512
0758.10.56.96

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu