luni, 16 mai 2011

Baletul ART STUDIO REPEDE - Chisinau - vineri 27 mai, ora 19.30

REPEDE la un amalgam de dans modern, clasic, popular, acrobaţie şi balet, pe care bãcãuanii n-au apucat sã-l vadã panã acum!


În scurta vreme, ansamblul REPEDE nu va mai avea nevoie de o prezentare, aşa cum deja se întampla în Rusia sau în Moldova de peste Prut, de unde şi vine, aşa cã maxim într-un an nu vei mai fi nevoit sã citeşti pagina aceasta. Însã astãzi este cazul sã o parcurgi, astfel încat sã nu pierzi un spectacol cu adevãrat original.
Fiind un popor foarte credincios, moldovenii şi-au permis sã îşi facã o a doua icoanã din şcoala rusã de balet, la fraţii noştri dansul trecând demult peste nivelul de simplã “modã”.



REPEDE s-a format mai întâi ca şcoalã de dans, iar mai apoi, pentru cã a adunat la un loc unii dintre cei mai buni artişti moldoveni, şi-a creat propria companie artisticã pentru spectacole. Şi, deoarece “profii” erau specializaţi pe toate domeniile (balet, acrobaţie, dans clasic, modern şi popular) şi s-au pricopsit şi cu un coregraf de mare clasã, au creat un spectacol care amestecã elemente din fiecare zonã.

Art Studio Repede, are în componenţa sa, absolvenţi ai celor mai prestigioase şcoli de balet şi dans din Sankt-Petersburg, Moscova, Chişinău şi Atena. Formată în ultimii trei ani, trupa Repede adună laolaltă profesionişti ai dansului popular, modern, ai dansului de societate, cabaret, balet, etc.

Biletele se gasesc la Secretariatul Casei de Cultura a Sindicatelor "Vasile Alecsandri" Bacau (intrarea din spatele cladirii, la etajul 1) de luni pana vineri, intre orele 08.00 - 16.00. Relatii la telefoane 0234.536.512 sau 0758.10.56.96 Pretul unui bilet: 40 de lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu