miercuri, 10 februarie 2016

Concert TUDOR GHEORGHE - vineri 18 martie ora 19 SPECTACOLUL VA AVEA LOC LA TEATRUL DE VARA!!!




Tudor Gheorghe se intoarce la Bacau, in luna martie, cu cel mai recent spectacol al sau. Este vorba despre "Declaratie de dragoste", un spectacol pe versurile regretatului Adrian Paunescu.
Turneul national derulat de marele artist va ajunge si la Bacau pe data de 18 martie, la ora 19,00, in sala Teatrului de Vara “Radu Beligan”.

Muzicianul Tudor Gheorghe, care a fost cununat de Adrian Paunescu, a declarat, dupa disparitia marelui poet, ca "abia acum, cand nu mai este, vom realiza cat de mare a fost". ,,Vor reusi sa realizeze asta si oamenii care nu l-au apreciat indeajuns sau care nu l-au citit. Daca vor reusi...", a spus Tudor Gheorghe, care a compus multe cantece pe versurile lui Paunescu.

Spectacolul "Declaratie de dragoste" va cuprinde piese pe versuri mai putin stiute ale lui Adrian Paunescu. "A venit momentul sa ne aplecam asupra operei acestui mare poet roman. Sunt curios sa vad ce impact va avea spectacolul pe versurile lui Adrian Paunescu. Este o generatie care a crescut, prin Cenaclul Flacara, cu poezia lui Paunescu, dar mai putin cu poezia lui de dragoste...", a transmis maestrul Tudor Gheorghe.

Artistul mai spune ca spectacolul sau se va deosebi de reprezentatiile folkistilor care au ales sa puna pe muzica versurile lui Paunescu.

"Poezia de dragoste a lui Paunescu este cantata de folkisti...Este altceva. Cinste lor, tuturor celor care au pus mana pe o chitara si i-au cantat poezia! Dar s-au oprit, din pacate. Nu si-au continuat drumul, au ramas cu 25 de cantece pe care le canta in diverse tonalitati. N-au mai fost creativi. Paunescu ii indemna, ii biciuia, ii obliga...", a mai declarat Tudor Gheorghe pentru presa centrala.

Pretul unui bilet la spectacolul de la Bacau este de 50 lei (pret unic...indiferent de locul din sala). 

Acestea s-au pus in vanzare la secretariatul Casei de Cultura din Bacau. 

Pentru bilete sunati la 
0234.536.512; 
0758.10.56.95; 
0758.10.56.96

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu