marți, 13 martie 2012

Piesa de teatru: NIMENI NU-I PERFECT - marti, 24 aprilie, ora 19

Marti, 24 aprilie 2012, pe scena mare a Casei de Cultura a Sindicatelor “Vasile Alecsandri” din Bacau va avea loc premiera spectacolului Nimeni nu-i perfect, de Simon Williams, in regia lui Radu Beligan. Piesa, este o comedie facila, dedicata publicului (foarte) larg, care vine la teatru sa uite grijile de zi cu zi.

Povestea este una simpla: Leo (Silviu Biris), un statistician divortat, care are grija de tatal sau batran (Stefan Radof), isi creste singur fiica adolescenta (Florentina Tilea / Rodica Ionescu) si scrie in timpul sau liber romane de dragoste. Dupa mai multe incercari de a publica, primeste un telefon de la editura Love, care, din nefericire pentru el, scoate pe piata romane scrise doar de femei. Astfel, Leo semneaza cu pseudonim feminin. Situatia se rastoarna cand Harriet, editoarea, jucata de Andreea Sofron, isi propune sa o intalneasca pe autoare. Statisticianul se travesteste intr-o femeie morocanoasa, pentru a putea semna contractul si a incasa banii. Planurile lui Leo iau, insa, alta turnura cand se indragosteste de Harriet, spre mirarea fiicei si a tatalui.

In mod deosebit se remarca Stefan Radof, care face un batranel senil, comic, mereu indragostit, de o inteligenta infantila delicioasa. Mi-a adus aminte de ce iubesc actorii care stiu sa se foloseasca de orice ii defineste ca indivizi (in acest caz varsta). Daca sunteti de aceeasi parere cu mine, va va placea foarte mult de el. In alt registru, o prezenta interesanta si care promite deja multe este Florentina Tilea, actrita care o interpreteaza pe Dee Dee, fiica razvratita a lui Leo.

Pretul biletelor: 60 si 40 lei.

Biletele se gasesc la secretariatul Casei de Cultura 

(intrarea din spatele cladirii - etajul 1)
relatii la telefoane 0234.536.512 sau 0758.10.56.96

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu